Barbie wéér zwanger!

Barbie weer zwanger
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Barbie is wéér zwanger. Het babygerucht deed al de ronde, maar wordt nu door Samantha de Jong zelf bevestigd.

Barbie voelt zich in de zevende hemel met haar zwangerschap. Op Instagram post de realityster, bekend van Oh Oh Cherso, een foto waarop ze met vriend Robbert poseert. Ze noemt deze ‘Robbie Scoep’ de liefde van haar leven. Barbie schrijft: ,,Vanaf de dag dat wij elkaar weer zagen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wij hebben samen al heel wat meegemaakt en alles doorstaan. Wij gaan samen een goed 2022 in, met ons wondertje! Ik hou onwijs veel van jou. En van wat er op komst is.” Dat betreft haar vierde kind.

,,Mijn DNA”

Barbie die in het verleden kampte met drugs- en alcoholproblemen, is tot op heden weinig succesvol in de liefde. Ze scheidde van Michael van der Plas, met wie ze in het verleden de realityshows Barbies Bruiloft, Barby’s Baby en Huisje Boompje Barbie maakte. Daarna had ze een relatie met Gerrit Meerts, maar hij vertrok toen bleek dat ‘hun baby’ niet door hem verwekt was. ,,Mijn DNA kwam niet eens in de buurt”, aldus Gerrit. Niet alleen hij vertrok.

Ditmaal

Barbie nam ook afscheid van haar pasgeboren zoontje. Gerrit vertelde: Djemino heeft ze na overleg met Jeugdzorg bij haar tante gebracht. Ik wil overigens dat hij een andere naam krijgt, want de naam Djemino hoort bij onze familie.” Inmiddels heet Barbies derde kind Angelo. Haar oudere dochter Angelina en zoontje Milano, uit haar relatie met Michael van der Plas, wonen eveneens niet meer bij haar. Maar wie weet, misschien pakt het ditmaal anders uit.

Tags

BarbieGerrit MeersMichael van der PlasSamantha de JongZwanger

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie