Barbie zorgde voor relatiebreuk ex Michael en Naomi

Samantha de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Michael van der Plas en Naomi Dijkstra hebben na bijna vijf jaar de relatie verbroken. Niet omdat de liefde voorbij is, maar omdat zijn ex Samantha de Jong het stel uit elkaar dreef. ,,Haar gedrag beheerste onze relatie.”

Barbie bleef terugkomen

Tot voor kort hadden de twee de grootste plannen samen, maar ineens liep alles anders. Na bijna vijf jaar is de relatie tussen Michael en Naomi verbroken. En van Naomi mag iedereen het weten: de reden van de breuk is Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie.

,,Het gedoe met zijn ex Samantha blééf maar terugkomen”, legt Naomi uit in weekblad Privé. ,,Als er iets in haar leven gebeurde, werden wij ook weer genoemd. Bijna vijf jaar later speelt dat nog steeds. Misschien nog wel meer dan in het begin, na alles wat Samantha heeft uitgehaald.”

Stoken

Volgens Naomi zorgde dat voor onrust in de relatie van haar en Michael. ,,Ze was ook aan het stoken. Via social media bracht ze dingen over mij naar buiten waar de honden geen brood van lusten. Haar gedrag beheerste onze relatie.”

Onlangs vertelde Naomi nog een gezin te willen stichten met Michael, maar het wilde nog niet lukken om zwanger te worden. ,,Het klinkt niet leuk, maar achteraf is het misschien goed dat ik niet zwanger ben geraakt. Hierdoor hoef ik mijn kind niet aan te doen dat hij of zij in een gebroken gezin opgroeit.”

Tags

BARBIEBARBIE SAMANTHAMICHAEL VAN DER PLASNAOMI DIJKSTRARELATIEBREUKSAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck