Bas Smit aangesproken op zijn gedrag: ‘Gaat vreemd’

Bas Smit zou vreemdganger zijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bas Smit is op Instagram door een volger aangesproken op zijn gedrag. Volgens de volger moet Bas van geluk spreken dat hij Nicolette van Dam als vrouw heeft. ,,Die jouw vreemdgaan accepteert.”

Emma Heesters maakte gisteren bekend dat zij en Wesley Hoedt een punt achter de relatie hebben gezet. De breuk komt kort na de aanhoudende geruchten over het vreemdgaan van Wesley. De zangeres kan rekenen op steun van een hoop BN’ers, onder wie Bas Smit.

Vreemdgaan

Bas reageerde met een verdrietige smiley en een hartje op haar post om haar een hart onder de riem te steken. Al snel kreeg hij daarop een reactie van een volger. ,,Jij hebt wel echt geluk met Nicolette, die jouw vreemdgaan gedrag accepteert.”

Reactie verwijderd

Kennelijk was Bas niet blij met de reactie van de volger, want inmiddels heeft hij zijn reactie verwijderd, waardoor ook de reactie van de volger verdwenen is. ,,Vreemd dat Bas Smit zijn reactie heeft verwijderd”, vindt juicekanaal Realityfbi.

‘Geen bewijs’

Of Bas zijn vrouw daadwerkelijk ooit heeft bedrogen is niet bekend. Yvonne Coldeweijer krijgt veel vragen van volgers of Bas Nicolette bedriegt, maar volgens haar is er geen concreet bewijs. ,,Ik krijg toch zó vaak vragen in mijn dm over Bas Smit…”, schreef ze een tijd terug op Instagram. ,,Ik zeg je eerlijk: als ik een concreet verhaal heb over iemand, een onderbouwd iets, bewijs… Het hoeft niet altijd bewijs te zijn, maar het moet op z’n minst een anekdote zijn. Als ik dat niet heb kan ik niet gaan posten: ‘Bas Smit gaat vreemd’, zonder dat ik iets weet.”

Tags

BAS SMITBEDROGJUICENICOLETTE VAN DAMVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck