Bas Smit wekt irritatie: ‘Zelfingenomen kwast’

Bas Smit blijkt arrogante kwast
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bas Smit is met zijn gezin op vakantie naar Thailand en íedereen moet het weten. Hij maakt niet alleen van elke stap door Thailand een foto, maar deelt die ook meteen met zijn volgers op Instagram. Volgers zijn Bas helemaal zat. ,,Zelfingenomen kwast”, luidt het op social media.

Bas, Nicolette en hun twee dochters Lola en Kiki zijn pas een aantal dagen in Thailand, maar de Instagram pagina van Bas staat nú al vol met foto’s van Bangkok. Hij heeft zelfs al een album aangemaakt zodat hij alle foto’s meteen kan delen met zijn volgers.

‘Paspoorten afnemen’

Op Twitter krijgen Bas en Nicolette een stormvloed aan kritiek over zich heen. ,,Paspoorten afnemen”, schrijft iemand op Twitter. De tweet is inmiddels al ruim 60.000 keer bekeken en gaat viral. Veel mensen zijn het met de tweet eens. ,,Deze familie denkt dat ze in Disneyland zijn. Ze weten niet beter”, reageert een ander.

‘Zelfingenomen kwast’

Vooral Bas kan rekenen op kritiek. Veel mensen vinden het storend dat hij alléén maar bezig is met zijn telefoon, in plaats van te genieten van de vakantie met zijn gezin. ,,68 foto’s genomen met 20 filters voor dit Insta-plaatje”, schrijft iemand. Steeds meer mensen lijken Bas zat te zijn. ,,Zelden een grotere zelfingenomen kwast gezien dan zijne Koninklijke hoogheid Bas Smit”, twittert een ander.

Tags

BAS SMITNICOLETTE VAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck