Bas van Toor geeft gigantische korting op ‘vervallen’huis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Clown Bassie kan maar geen koper vinden voor zijn huis in Vlaardingen, dus geeft hij maar een mega korting op zijn huis. Dat weet Bekendeburen.

Ton

Al geruime tijd staat het huis van Bas van Toor in Vlaardingen te koop voor een prijs van 550.000 euro. Helaas voor Bassie wil niemand op deze prijs zijn huis kopen. Dan maar stunten moet Bassie hebben gedacht. Hij heeft de vraagprijs van zijn huis met meer dan een ton euro verlaagd en wel van 550.000 euro naar een vraagprijs van 445.000 euro.

Gelukkig blijft er nog genoeg winst over om zijn bankrekening te kunnen spekken. Bassie kocht het huis in 1995 voor een onbekend bedrag en heeft er sinds 2007 een hypotheek op rusten van slechts 150.000 euro. Er valt dus een winst te behalen van drie ton euro.

Bedrijfsruimte

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?  De woonoppervlakte bedraagt 181 vierkante meter. In totaal zijn er zeven kamers, die verdeeld zijn over vier woonlagen. Beneden is er een bedrijfsruimte, die een eigen ingang heeft. Een tuin en een garage ontbreekt. Voor het parkeren is eventueel een parkeervergunning nodig.

Wat de koper ook krijgt is een woning waar veel aan moet gebeuren. De buitenkant van de woning ziet er armoedig en vooral vervallen uit.

Maar al met al is het toch wel bijzonder om het huis te kopen van een man die bij vele mensen prettige jeugdherinneringen oproept

Tags

BAS VAN TOORBASSIEBASSIE EN ADRIAANBEKENDEBURENCLOWNHUISWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck