B&B Vol Liefde kandidaat beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

B&B Vol Liefde kandidate Denise Harms beschuldigt liefdeskandidaat Dave Spies van grensoverschrijdend gedrag. Hij heeft gereageerd op de beschuldigingen, en ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan zulk gedrag. 

Boze heks 

Dave gaf zich in het programma op voor B&B eigenaresse Denise Harm. In de eerste twee weken hadden ze het erg gezellig samen bij de B&B in Spanje. Het leek zelfs alsof Denise hartstikke verliefd was op Dave. Na twee weken kwam hij er – tot spijt van Denise – achter dat ze toch écht geen diepere laag heeft. Aanvankelijk reageerde ze sportief, maar na vijf minuten veranderde ze in een boze heks. Denise beschuldigt Dave nu namelijk ineens van grensoverschrijdend gedrag tijdens en na de show. 

Melding 

“Er is een voorval geweest die niet goed is gevallen. Onder het excuus van drank komen mannen nog steeds weg met bepaald gedrag”, zegt Denise. Zelf zegt ze melding te hebben gedaan bij de producent van het programma, maar daar is niets mee gedaan.

Ze zei bij het vertrek van Dave al dat hij haar zou hebben misleid door continu complimentjes uit te delen. “En toen je wat had gedronken en al die berichtjes stuurde, wat was dat dan?”

“Een beetje flirt-achtig”

Zaterdagavond deelde Dave zijn kant van het verhaal bij RTL Boulevard. “We hebben appcontact gehad, dat klopt, maar dat was altijd leuk contact over en weer. Een beetje flirt-achtig. Ja, en je hebt wat gedronken, dan wordt het wat intiemer, maar ik had nooit het gevoel dat het ongewenst was (…) Ik kan mezelf in de spiegel aankijken, zeker. Ik heb met eer en geweten alles gedaan. Ik ben er voor de liefde gekomen, ik heb het geprobeerd en mijn best gedaan en het de tijd gegeven. Dat het niet gelukt is, is heel erg jammer”, aldus Dave. 

Het lijkt er volgens critici op dat ze Dave nu probeert zwart te maken door te suggereren dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.  

Tags

B&B VOL LIEFDEGRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck