‘Beatrix niet blij met scheldende Eloise in Het Jachtseizoen’

Scheldende Eloise in het Jachtseizoen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje is de eerste royal die meedoet aan Het Jachtseizoen, de YouTube-hit van Giel de Winter. Maar daarin lijkt ze niet zo te letten op haar taalgebruik, want Eloise scheldt er namelijk op los. En daar zou Beatrix niet zo blij mee zijn…

Eloise maakte afgelopen weekend haar entree in het bekende programma Het Jachtseizoen. In de aflevering probeert Eloise uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Met hulp van haar ouders probeert ze aan Giel, Thomas en Stefan te ontsnappen.

‘Beatrix not amused’

Maar het viel kijkers meteen op dat Eloise niet vies is van een scheldwoord hier en daar. Wanneer ze in de auto zit, komt het ene na het andere scheldwoord uit haar mond.

Bij Shownieuws wordt de aflevering besproken en zij vinden de woorden die Eloise uitkraamt ‘heftig’. Al eerder zei Eloise dat Beatrix niet op social media zit en geen idee heeft van wat er allemaal online verschijnt over haar.

,,Eloise zegt wel dat haar grootmoeder niets weet van social media, maar reken maar dat als ze dit hoort, ze not amused is”, zei Guido den Aantrekker. ,,Die zit er bovenop dat je als Oranje altijd naar buiten toe je zeer waardig gedraagt. Als je tot de koninklijke familie behoort, en dat doet zij, dan heb je je gewoon wel een beetje te gedragen.”

Tags

ELOISEELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISEHET JACHTSEIZOENPRINSES BEATRIX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck