Beau enorm geschrokken van alle ‘haatreacties’

Door: Charlotte Wijnen
01-06-2021

Beau van Erven Dorens is enorm geschrokken van alle ‘haatreacties’ die hij kreeg na zijn uitval van gisterenavond. ,,Daar heb ik wel van wakker gelegen.”

Beau liet zich gisterenavond even gaan en viel uit tegen één van zijn gasten, Florens van der Spek. Inmiddels heeft hij al talloze keren zijn excuses aangeboden. Maar toch schrok hij erg van wat hij over zichzelf las op social media.

Wakker gelegen

Volgens Beau moet je je als gastheer in een talkshow je gedragen, iets wat hijzelf niet deed. En daar heeft hij nu spijt van. ,,Het kwam voor mij tot een kookpunt, omdat niemand luisterde. Ik zei ‘koppen dicht’, maar dat moet je eigenlijk niet zeggen”, aldus Beau op Radio 538.

Maar nadat hij het bijlegde met Florens van der Spek, wierp Beau nog een blik op social media, iets wat hij normaal nooit doet. ,,Ik mis al die reacties eigenlijk altijd, want ik kijk er nooit naar”, vertelt Beau op Radio 538. ,,Maar ik kreeg gisteren door dat het helemaal wild werd. Dat vond ik echt behoorlijk onprettig. Daar heb ik wel van wakker gelegen.”

Die ‘haatreacties’ is Beau sowieso niet gewend, omdat hij ze eigenlijk nooit krijgt. Hij leeft daarom erg mee met jonge BN’ers, voor wie dit dagelijkse kost is. ,,Als je een jonge ster bent van een jaar of 17 of 18 en je maakt mee dat je gewoon de hele dag dit soort haatberichten moet lezen… Dat vind ik wel een zielige toestand.”

Meer DenD