Beau over zijn talkshow: ‘Ik geef mezelf drie maanden’

Beau
Door: DitjesDatjes
02-09-2019

Drie maanden geeft Beau van Erven Dorens zijn nieuwe talkshow. Mocht het binnen dit tijdslot geen succes zijn, gooit de presentator de handdoek in de ring. Dit meldt hij aan het AD.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Als de cijfers beroerd zijn, keer ik na drie maanden écht niet terug. Dat is niet leuk voor de kijker, niet voor mij en voor de zender niet lucratief” zegt Beau. ,,Laten we eerlijk zijn: wij hebben de afgelopen jaren een enorme smak geld weggegooid op die late avond.” Het gaat uiteindelijk toch echt “om geld verdienen”, vindt van Erven Dorens zelf.

,,Een drama” noemt de 48-jarige het laatste jaar met Humberto Tan, RTL Late Night met Twan Huys en Zomer met Art. ,,Ik wil eerst een nuance aanbrengen: bij mij kan ook alles misgaan. Dat Late Night is iets enorms, voor je het weet loopt zo’n monster met je weg. Onder druk van slechte kijkcijfers maakte dat monster in het verleden gekke bokkensprongen. Bij wijze van spreken ineens honderd gasten. Dan gaat het fout” aldus Beau.

Volgens de presentator is hijzelf verantwoordelijk voor de talkshow en zal er dan ook bovenop gaan zitten. ,,Niet alles door andere mensen laten beslissen dus – Ik sta daar. En de presentator moet de hand in eigen boezem kunnen steken. Als dit niet lukt, is dat mijn probleem.”

De eerste aflevering van Beau wordt maandag 2 september om 22:30 uur uitgezonden op RTL 4.

 

 

Meer DenD