Beau wil Gaby Blaaser

Beau
Door: Ditjes en Datjes
26-09-2019

Beau van Erven Dorens wil graag Gaby Blaaser te gast in zijn late night show. Helaas voor hem heeft de actrice, die voornamelijk bekend staat om haar sexy kiekjes op Instagram, nog niets van zich laten horen…

Belachelijk maken

Woensdagavond tijdens BEAU op RTL 4, laat de presentator weten dat hij de enige echte Gaby Blaaser graag op de bank wil hebben bij zijn show. ,,Volg jij Gaby Blaaser op Instagram” vraagt Beau aan zijn gast Ruben Nicolai. ,,Ja, dat is een van de weinige personen die ik echt probeer van dag tot dag te volgen op Instagram” antwoordt Nicolai lacherig. ,,Ik krijg van haar ontbijttips, want ze maakt heel lekkere bowls, maar het grappige is dat ze elke keer niks aan heeft! Het is fantastisch. Als die een coltrui aan heeft op straat, dan zou ik haar straal voorbijlopen” aldus de cabaretier.

‘Ik ben echt dol op d’r’

Beau is een groot fan van Gaby. En dat liet hij woensdagavond ook weten in zijn talkshow. ,,Het is echt een aanrader, dames en heren, ik ben echt dol op d’r. Ik probeer haar hier dus in de bank te krijgen…” Dat laatste werd even verkeerd begrepen door het publiek en Beau probeert dit direct recht te zetten: ,,Nee, dat bedoel ik niet zo! Ik probeer haar hier langs te krijgen, maar ze heeft nog niet ja gezegd. De ene foto is echt nog leuker dan de andere” aldus een enthousiaste van Erven Dorens.

Tikkeltje ordinair

Blaaser krijgt veel commentaar op haar ietwat blote foto’s, maar zelf is ze enorm trots op. Dit laat zij weten in een interview in LINDA magazine. ,,De sexy versie van mezelf vind ik de allerleukste. Liefst een tikkeltje ordinair” vertelt de influencer.

View this post on Instagram

Breekt zo lekker de week😉 #wednesday

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

View this post on Instagram

‘So done with boys’🤪 #weekend

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen