Bedrog Juvat Westendorp oorzaak verbreken relatie?

Bedroog Juvat vriendin?
Door: Isabel Kouwenoord
21-06-2022

Juvat Westendorp en zijn vriendin Ruby zijn uit elkaar. Dat bevestigt de acteur aan RTL Boulevard. Showbizzkanaal Juicechannel meldt dat Juvat inmiddels een relatie heeft met een andere dame.

Bronnen melden aan Juicechannel dat Juvat veel tijd door brengt met de nieuwe dame. ,,Ze zijn elke dag samen en hij woont praktisch bij haar. Ze zijn tot over hun oren verliefd op elkaar en hebben al naar gezamenlijke woning gekeken.” De dame in kwestie heeft ook twee kinderen. Of Juvat al contact had met deze dame tijdens zijn relatie met Ruby is niet bekend.

Juvat en Ruby waren sinds vorig jaar samen. Toen liet Juvat nog weten ‘smoorverliefd’ te zijn op haar. Het stel blijkt inmiddels al een tijdje uit elkaar te zijn. Volgens Juvat zijn de twee toch te verschillend van elkaar. ,,We willen er niet te veel over kwijt”, laat hij weten aan RTL Boulevard.

Huwelijksbootje

In Achter Het Perfecte Plaatje vertelde de acteur vorig jaar dat Ruby ‘de ware’ was en dat hij niet kon wachten om in het huwelijksbootje te stappen. ,,Of wij binnen een jaar gaan trouwen? Dat weet ik niet, dat moet de toekomst gaan uitwijzen”. Afgelopen maand liet hij in een interview in Grazia weten dat hij een tijd lang niet in de liefde geloofde. ,,Ik heb toen wel gedacht: Misschien is de liefde niet voor mij bestemd.”

Meer DenD