‘Bedrogen Kate mag niet scheiden van prins William’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al langer gaan de geruchten rond dat prins William niet trouw is aan zijn vrouw Kate en nu laaien ze opnieuw op. Volgens insiders is Kate achterdochtig, maar de optie om uit elkaar te gaan is er niet. Koningin Elizabeth zou haar kleinkinderen hebben verboden te scheiden.

Geruchten

Tien jaar geleden werd Kate goede vrienden met Rose Hanbury. Ze woonden vlak bij elkaar in Norfolk en hadden veel gemeen met elkaar. Al snel bleek dat Rose het niet alleen goed kon vinden met Kate, maar ook met haar man William. Volgens sommigen iets te goed…..

Vlak nadat bekend werd dat Rose en Kate het contact hadden verbroken onthulde een Britse journalist dat er meer speelde tussen Rose en William en het zelfs een affaire was geworden. Het zou niet bij één keer zijn gebleven. Volgens de laatste geruchten zou Rose in scheiding liggen met haar man. Wat de reden daarvan is is onbekend, maar het is niet ondenkbaar dat de affaire tussen haar en William een grote rol daarin speelt.

Regel

Ook Kate zou volgens insiders niet altijd meer gelukkig zijn met William. ,,Het is niet gek dat Kate William heeft gesmeekt alle banden met Anna te verbreken”, zegt royaltyjournalist Richard Kay tegen de Daily Mirror. ,,Ze heeft alle reden om achterdochtig te zijn, maar William weigert dit en dat vreet aan haar.” Volgens de Britse krant Sunday Express zal Kate zich moeten neerleggen bij het gedrag van William, want zij beweert dat het koppel niet mag scheiden. ,,De vorstin heeft haar kleinzoons William en Harry gewaarschuwd hun partners zorgvuldig uit te kiezen. Elizabeth is principieel tegen echtscheidingen.” Drie van de vier van haar eigen kinderen zijn wel geschreven, waaronder prins Charles van Diana, en dat vond ze zo verschrikkelijk dat ze een strenge regel heeft opgesteld voor haar kleinzoons. ,,Zolang zij op de troon zit, mogen er geen koninklijke scheiden meer plaatshebben.”

Tags

AFFAIRECATHERINEKATEMIDDLETONOVERSPELPRINS CHARLESPRINS HARRYPRINS WILLIAMREGELSVREEMDGAANVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck