Beeldschone Nine grootste fan van Dylan Groenewegen

Dylan Groenewegen
Door: Jos La Grande
13-07-2019

Een dikke kus voor Dylan Groenewegen. Van zijn beeldschone vriendin Nine Storms. De Tour-etappewinnaar, Amsterdammer van geboorte, betrok onlangs nog een nieuw huis aan het water met Nine, maar kan zijn geluk nu helemaal niet meer op.

Want na de pijnlijke val in de tweede etappe van de Tour de France troefde Dylan op de 7e dag van het spectacle iedereen af. En dat is knap van de talentvolle twintiger die hunkert naar nog meer overwinningen.

Hij heeft, behalve uiteraard zijn vader Gerrie Groenewegen (eigenaar van een fietsspeciaalzaak vlak bij de Churchillaan in Amsterdam), Nine als grote fan. Ze hebben onlangs de sleutel gekregen van hun huis aan de Vinkeveense plassen, waar ze ook regelmatig toeren in een sloep.

Het was twee jaar geleden al eerder raak. Toen won Dylan op de Champs Elysees. De reactie van een supertrotse Nine toen: ,,Je ziet dat mijn make up is uitgelopen, 25 jaar, en dan hier winnen…”

Deze overwinning vierde Nine thuis met het hondje Dinky. Kijk hoe vrolijk dat eraan toegaat. Nine Storms, werkzaam voor een lingerieketen, zal ongetwijfeld binnenkort naar Frankrijk afreizen. Voor, wie weet, nog een overwinning van de Tour-held.

View this post on Instagram

JAAAAAHAAAAAA 🎉🎉🎉!!!!!!! Swipe ➡️❤️

A post shared by Nine Storms (@ninestorms) on

Meer DenD