Behoedt Carlo Boszhard Irene Moors voor werkloosheid?

Door: DitjesDatjes
11-10-2018

Carlo Boszhard zou niets liever willen dan zijn voormalig zondagmiddag-collega Irene Moors terug te halen naar RTL. Irene stapte drie jaar geleden over naar SBS, een onzalige keuze blijkt nu ze dreigt werkloos te worden…

Irene en RTL raakten met elkaar in onmin na een samenwerking van tientallen jaren. Ze was niet tevreden over haar toenmalige werkgever en ging aan de slag voor de concurrent. Maar al wat er gebeurde: Irene was er alles behalve het kijkcijferkanon dat ze eerder voor RTL wel was.

Einde contract

De afgelopen weken wordt steeds duidelijker dat SBS er weinig voor voelt om volgend jaar het contract van Irene te verlengen. Meer dan dat ze ,,blij zijn met Irene als presentatrice, maar dat haar contract afloopt” hebben ze er niet over gezegd.

Gek

Ook Irene zelf maakt er geen geheim van dat er nog geen enkele keer met haar is gesproken over een verdere toekomst bij SBS. ,,Maar ik laat me niet gek maken. Ik loop al dertig jaar mee.”

Toejuichen

Gisteravond zat Carlo Boszhard, met wie Irene jarenlang op zondagmiddag was te zien in onder andere het populaire Life & Cooking, bij Jeroen Pauw aan tafel. Daar vertelde hij dat hij graag weer bij RTL met haar wil samenwerken. ,,Ik zou dat echt toejuichen.”

Meer DenD