Bekende buurman ziet iets vreemds aan prins Harry ‘Ik kan het niet geloven’

Prins Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De bekende buurman van prins Harry, Rob Lowe, kwam de prins onlangs tegen in de buurt. Daar viel hem iets vreemds op aan Harry. ,,Ik kan het nauwelijks geloven…

De Britse prins zou volgens zijn bekende buurman een ware stijlmetamorfose zijn ondergaan. Lowe onthult aan talkshowpresentator James Corden dat hij de prins voorbij zag rijden met een nieuw, opmerkelijk kapsel.

Staart

Bij ‘The Late Late Show’ doet de acteur zijn verhaal. Rob Lowe woont net als Harry en Meghan in de chique wijk Montecito in Los Angeles.

,,Ik ben jouw topman, prins Harry, zo’n 10 minuten geleden nog gepasseerd aan een verkeerslicht”, vertelde hij. ,,En ik zag iets vreemds. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar hij zag er echt uit alsof hij zijn haar in een staart droeg. Alsof zijn haar langer is geworden en hij het nu naar achter knoopt.”

Tekst gaat verder onder de video

Loch Ness

De presentator kan het nauwelijks geloven en twijfelt aan de uitspraken van Lowe. ,,Harry met een paardenstaart? Dat kan ik amper geloven”, reageert hij verbaasd. ,,Weet je wat ik denk dat er is gebeurd? Ik denk dat jij prins Harry helemaal niet gezien hebt.”

Maar Lowe houdt voet bij stuk en reageert overtuigd: ,,Jawel, ik weet zeker dat hij het was. Ik ben hem gevolgd tot aan zijn oprit, zie je, om te checken of hij het écht was. Meghan en Harry zijn zo teruggetrokken dat zelfs hun buren hen bijna nooit zien. Voor mij was het dus iets bijzonders, een beetje zoals het monster van Loch Ness spotten. Ik moést het weten.”

Ook fans van de prins twijfelen aan de authenticiteit van het verhaal van Lowe. ,,Dan zou zijn haar wel heel snel gegroeid moeten zijn,” klinkt het op social media. ,,Want begin december was hij nog in een video te zien met kort haar.”

LEES OOK:

Harry en Meghan nemen drastisch besluit

Tags

HAARMONTECITOPRINS HARRYROB LOWE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck