Bekende Nederlanders in schok na dood van Lotte

Door: Mees Botschuijver
07-03-2019

Op sociale media delen mensen massaal hun herinneringen aan Lotte van der Zee. Onder hen bevindt zich ook haar ex-vriendje Dennis Schouten. De verslaggever van Veronica Inside en PowNed kan het vreselijke nieuws niet geloven…

De rebelse Dennis toont zich emotioneel in de woorden die hij onder een foto van hen samen schrijft: ,,Rust zacht lieve Lotte… Bedankt voor de mooie tijd. Ik hoop dat je het daar goed hebt.” Eerder vormden Lotte en Dennis een setje. Kort geleden werd bekend dat Dennis inmiddels weer een vriendin heeft: Laura Balatoni.

,,Voorbeeld voor velen”

Ook vlogger QuCee heeft van zich laten horen. Hij schrijft onder andere: ,,Je bent een van de mooiste mensen die ik heb leren kennen.” QuCee roemt Lotte om haar grote hart, hoe ze van binnen nóg mooier was dan van buiten. ,,Je was een voorbeeld voor velen.”

View this post on Instagram

Lieve Lotte Mijn hart is echt gebroken 💔 een van de liefste mensen die ik ooit heb leren kennen. Toen je voor het eerst langs kwam bij een liveshow die ik presenteerde . Wist ik niet wat ik moest verwachten . Je was net miss Teenage geworden. En Best veel mensen in dat wereldje hebben een bepaalde arrogantie. Maar al snel kwam ik er achter dat je innerlijk nog mooier was. Je was heel vriendelijk totaal niet uit de hoogte. Gewoon lekker nuchter . We hebben altijd contact gehouden en konden het goed met elkaar vinden .Je stuurde me laatst nog deze foto van 3 jaar terug nog voordat je bekend werd. We lachte . En ik zei nog kijk waar je nu bent. En Een maand geleden kwam ik je tegen bij een show. We praatte even snel bij omdat ik bijna op moest. Je gaf me een knuffel en je zei ik zie je snel weer😔😔 niet te geloven dat je nu weg bent. Je was een voorbeeld voor vele. En je zou nog zoveel gaan betekenen voor andere door de persoon die je was . Heel veel sterkte naar familie en vrienden❤️ ik ga je missen💔

A post shared by Quentin (@qucee) on

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen