Bekijk de vakantiefoto’s van de Oranjes: DIT zijn hun favoriete Griekse plekjes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het vakantieverblijf van het koninklijk gezin in Griekenland is adembenemend mooi. Vanuit het prachtige huis bezoeken Willem-Alexander en Máxima samen met hun drie dochters de mooiste plekjes van het land. ,,Gewoon alleen wij met ons vijven. Dat is onbetaalbaar”, aldus Willem-Alexander.

Het regeringsvliegtuig zette afgelopen vrijdag koers naar Athene. Vanaf het vliegveld is het dan nog tweeënhalfuur met de auto tot ze aankomen in Peloponnesos, het schiereiland ten zuiden van het Griekse vasteland.

Varen naar idyllische plekjes

Tijdens de vakantie zal de familie vooral gaan eilandhoppen, meldt weekblad Weekend. In het nabijgelegen vissersplaatsje Kilada is namelijk weinig te beleven. Er zijn een aantal restaurantjes en er is een supermarkt, maar daarmee is ook alles gezegd.

Gelukkig heeft Willem-Alexander een boot en kan het gezin naast lekker zonnen bij het zwembad, naar de meest idyllische plekjes varen. ,,Het gevoel van vrijheid is met zijn allen op een boot zitten waar geen beveiliging bij is, geen personeel, helemaal niemand”, zei Willem-Alexander vorig jaar tijdens de jaarlijkse fotosessie. ,,Gewoon alleen wij met ons vijven. Dat is onbetaalbaar.”

Mykonos en Milos

Hoewel de boot enorm is, biedt het niet genoeg slaapplekken om er met het hele gezin meerdere dagen op uit te gaan. De boot wordt dan ook voornamelijk gebruikt voor dagtripjes en om te varen naar hun favoriete restaurantjes in de buurt.

In de zomer van 2020 gingen Willem-Alexander en Máxima er romantisch met zijn tweeën op uit. Omdat ze toen zonder hun drie dochters waren, konden ze wel voor meerdere dagen op de boot blijven. Ze voeren van eiland naar eiland en bezochten onder andere Mykonos en het meest zuidelijke eiland Milos.

Bekijk HIER een aantal vakantiefoto’s van de Oranjes

Tags

AMALIAARIANEGRIEKENLANDMAXIMAPRINSES ALEXIAVAKANTIEWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck