Ben Saunders na jaren radiostilte weer terug?

Ben Saunders
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Na jarenlange radiostilte laat zanger Ben Saunders weer wat van zich horen.
,,Ik snap dat mensen denken dat ik ben gestopt, want ik zocht de aandacht een tijd niet meer op”, vertelt Ben in een interview aan het AD. Hij is openhartig over de afgelopen jaren: ,,Ik werd geleefd. (…) Het was zo druk dat ik niet meer zelf na kon denken.”

‘ik heb geen manager meer’

Toen Ben Saunders in 2011 als eerste The voice of Holland won, stond zijn leven op zijn kop. De tattooartiest uit Hoorn werd overal op straat aangesproken. Nu heeft hij Hoorn ingeruild voor Arnhem, de stad waar de liefde van zijn leven woont. Naast het vaderschap is hij nog altijd druk met zijn werk als tattooartiest. Optreden doet hij nog maar af en toe.
Hij heeft vaarwel gezegd tegen zijn manager: ,,Ik heb geen manager meer, geen mensen die meebepalen, niemand die zegt of het wel of niet mooi is.”

Negatieve media-aandacht door broer Dean?

Na een hoop gedoe in de familie door onder andere broer Dean, werd familie Saunders door de media niet met rust gelaten. De broer van Ben Saunders, Dean, werd verdacht van mishandeling. Zo zou Dean zijn toenmalige vriendin een aantal keer hebben geslagen, waarvan zelfs een keer bewusteloos. ,,Ik werd zo’n beetje dagelijks gebeld door de bladen. Ik heb mijn telefoon weggedaan, maandenlang kon niemand me bereiken. Familie en vrienden moesten contact met mij zoeken via Instagram”, geeft Ben aan.

Eind aan muziekcarrière?

Of er nu een eind is aan Ben zijn muziekcarrière? Ben zegt: ,,Ik snap dat mensen denken dat ik ben gestopt, want ik zocht de aandacht een tijd niet meer op. Nu staan er weer wat nieuwe dingen op stapel, zoals nieuwe muziek maken en een cover van een liedje uit de jaren 90. Ik heb geen concreet plan, maar denk niet dat ik geen ambitie heb.”

Tags

BENBEN SAUNDERSDEANDEAN SAUNDERSTVOH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck