Ben verzot op Jennifer: “Je bent fabulous”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Jennifer Lopez en Ben Affleck leken op en top gelukkig tijdens de première van zijn film Air in het Regency Village Theatre, Los Angeles. Liefdevol staarde hij in haar ogen, dan weer sloeg hij zijn handen om Jennifers wereldberoemde derrière.  

Ze werden tot tortelduifjes van de avond uitge­roepen, Jennifer Lopez (53) en Ben Affleck (50). Moment suprême was de speech die Ben ineens over Jennifer begon af te steken. Nadat hij eerst over zijn beste vriend en mede-hoofdrolspeler in Air Matt Damon sprak, wendde hij zich tot zijn vrouw. „Ik wil je bedanken. Ik hou van je. Je betekent alles voor me. Je bent fabulous, je bent geweldig, je bent goed, lief, fantastisch en ik hou van je.” Het ging er zo romcom-achtig en mier­zoet aan toe, dat je je af kunt vragen of het sterren­koppel een statement móest maken. Immers, eerder waren ze kissebissend betrapt tijdens de Grammy Awards. ‘Nog geen zes maanden getrouwd en nu al in het openbaar aan het bekvechten’, zo meldden societyreporters.

Huizenjacht

Maar Jennifer en Ben staan in het dagelijks leven onder hoogspanning, vooral nu hun huizenjacht steeds in het honderd loopt. De bezichtiging van de zogenoemde Spelling Manor in Beverly Hills (prijskaartje: 165 miljoen dollar) liep onlangs ook uit op een teleurstelling. Misschien net niet fabulous genoeg?

Tags

BEN AFFLECKJENNIFER LOPEZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck