Beroemde dierenvriend (59) vermoord. Verdachte is 14-jarig meisje

Dierenvriend vermoord|Albert-Chernoff-vermoord
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Albert Chernoff (59), bekend van het programma Rescue Ink dat wordt uitgezonden op National Geographic, is dood gevonden in zijn woning. De man lag vastgebonden op bed. De politie heeft een 14-jarig meisje opgepakt als verdachte.

Roze kleren

Het hoofd van de man was ingeslagen en ook had hij een aantal snijwonden op zijn borst. Hij werd afgelopen dinsdag gevonden maar de politie meldt dat Albert waarschijnlijk al een dag eerder op het leven is gebracht.
In de woning van de man, die vrijwilliger was bij een opvangcentrum voor katten, hingen camera’s. Op die beelden is een persoon gezien in roze kleren en een zwarte jas die door de woning van Albert dwaalt. Naar verluidt zou de persoon in de keuken op zoek zijn gegaan naar eten. Wat er daarna in de woning heeft afgespeeld is niet duidelijk.

De 14-jarige Ajahnae Smaugh is door de politie opgepakt. Of zij die persoon is op de camerabeelden en iets te maken heeft met de dood van Albert is niet duidelijk. Ook is het onbekend of er een link is tussen Albert en Ajahnae.

Tags

KATTENMEISJEVERMOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck