Beroemde moeder van AZ-trainer Pascal Jansen stond perplex

Pascal|Sue met haar zoon AZ-trainer Pascal jansen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De huidige AZ-trainer Pascal Jansen is de zoon van Sue Chaloner. Deze zangeres was jarenlang onderdeel van het beroemde hitduo Spooky and Sue. Sue is hartstikke trots op haar zoon die voor de feestdagen AZ-trainer Arne Slot opvolgde.

De sympathieke zoon van Sue was eerst jeugdtrainer van PSV op trainingscomplex De Herdgang, maar is nu officieel aangesteld als hoofdtrainer bij de Alkmaarse club. Sue heeft met Spooky verschillende hits gehad, zoals Swingin on a Star, You Talk too Much en Do You Dig It. Ze reisden de hele wereld af en traden op.

‘Even tussen gezegd…’

Sue bezocht vier jaar geleden haar zoon toen nog PSV-trainer en ze gaf daar samen met Pascal een interview aan Omroep-Brabant. Het gesprek ging over ditjes en datjes.

De verslaggever van de regionale omroep bleek ook een fan te zijn Sue, maar overviel de zangeres met een nogal intieme vraag: ,,Even tussen ons gezegd, hij is toch niet van Spooky…”

Sue reageerde perplex op de grap van de reporter. Ze zei dat Spooky en Sue een professioneel zangduo was. De vader van Pascal is niet Spooky maar Hans Jansen, die muzikant is en onder andere in het orkest van Tonny Eyk optrad.

Hoofdtrainer Pascal Jansen maakt overigens een moeilijke fase door bij AZ want de resultaten vallen onder zijn leiding vooralsnog tegen.

Kijk hier naar het fragment op 2.10 min.:

Tags

AZPSV

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck