Betrapt! Halfnaakte vrouw in huis Thierry Baudet

Thierry Baudet
Door: Eva Steins
24-11-2020

Dennis Schouten ging vanmorgen langs bij Thierry Baudet om zijn terugtrekking als lijsttrekker bij Forum voor Democratie te bespreken. Toen hij aanbelde stuitte hij op een bijzondere vondst in de woning van Thierry: een halfnaakte vrouw die niet Thierry’s vriendin is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dennis Schouten bezocht Thierry’s Amsterdamse woning namens Veronica Inside, om hem te verrassen met een VI-badjas. De verslaggever weet tot zijn grote verbazing de woning van Thierry zonder enige moeite binnen te komen, en komt daar zelf voor een enorme verrassing te staan.

Buurvrouw

Als Dennis de woning betreedt treft hij een bijzondere verrassing aan. In de deuropening stuit Dennis op een wildvreemde vrouw die in haar ondergoed staat te wachten. Vol verbazing onthult zij dat ze dacht dat Dennis iemand van de post was, de reden dat ze hem zonder enige moeite naar binnen liet.

,,Ik ben de buurvrouw,” vertelt zij. Als Dennis haar vraagt of ook Thierry aanwezig is in het pand antwoordt zij resoluut. ,,Die is nu niet bereikbaar.” Ook vraagt Dennis de buurvrouw hoe het nu gaat met Thierry. ,,Daar doe ik nu geen uitspraken over, heftige zaak.”

Raar

Zodra Dennis weer buiten staat zegt hij tegen de mannen in de studio: ,,Dat was een heel raar bezoek jongens. De deur ging open en toen kwam er een vrouw van een jaar of vijftig in ondergoed naar beneden. Dat is dus de buurvrouw van meneer Baudet, maar die zit dus wel in zijn woning. Het is een heftige zaak en hij is niet aanspreekbaar,” vertelt Dennis.

LEES OOK:

Baudet ook geen partijvoorzitter Forum voor Democratie meer

Meer DenD