Bewerkt Yolanthe billen met Photoshop?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wederom staat Yolanthe prachtig op een foto die ze heeft gepost op haar Instagramaccount. Ze krijgt op het kiekje duizenden likes en honderden reacties, maar helaas zijn een aantal van die reacties negatief. Er is namelijk één ding dat erg opvalt op de foto: haar achterwerk. Een aantal volgers vraagt zich dan ook hardop af of de gephotoshopt is.

Spijkerbroek

Yolanthe kijkt over haar schouder de camera in. Ze heeft een strak gekleurd shirt aan en een strakke spijkerbroek. Haar lange bruine haren komen tot halverwege haar rug. Maar ondanks haar mooie haar en stralende lach kijken de meeste volgers maar naar één ding: haar billen. Ze komen namelijk wel érg goed uit de spijkerbroek. ,,Wauw wat een mooi vrouw met een lekker kontje”, schrijft iemand bij de foto. ,,Wat een billen”, schrijft een mannelijke volger.

Een aantal mensen zijn ook kritischer, en denken dat Yolanthe de foto heeft bewerkt. Want zulke mooie billen, die kunnen bijna niet echt zijn. ,,Is dit gefotoshopt?”, vraagt iemand. ,,Een ass-job”, schrijft een ander. Natuurlijk reageert de presentatrice niet om de negatievelingen.

Huwelijk

Het lijkt na een tijd weer beter te gaan met Yolanthe. Hoewel het nog niet duidelijk is of Yolanthe en Wesley definitief uit elkaar zijn, of het huwelijk nog proberen te redden, is ze wel weer begonnen met foto’s op Instagram te plaatsen. Ook zoekt ze zelf weer vaker de media op, vooral om haar kledinglijn bij HEMA te promoten.

https://www.instagram.com/p/BzuZGJgC1wz/

 

Tags

BILLENFOTOSHOPHEMAHUWELIJKLICHAAMPHOTOSHOPRELATIESCHEIDINGSNEIJDERWESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU VAN KASBERGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck