Bezegelen Anna Nooshin en Thijs Boermans liefde met matching tatoeage?

Stappen Anna en Thijs in het huwelijksbootje?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Anna Nooshin en Thijs Boermans een relatie hebben. Hoewel beiden de relatie niet hebben bevestigd, lijken ze hun liefde voor elkaar wél bezegeld te hebben. Volgens Yvonne Coldeweijer hebben de twee matching tatoeages…

Anna en Thijs werden vorig jaar al voortdurend samen gespot. ,,Ze zijn zoenend bij een restaurant gespot”, meldde Coldeweijer vorig jaar al. Niet lang daarna werden de twee tortelduifjes samen op Schiphol gespot. Volgens geruchten ging het om een liefdestripje.

‘Matching tatoeage’

Omdat de juicekanalen al even niets hebben gedeeld over de ‘relatie’ van Anna en Thijs, vraagt een volger van Yvonne zich af of de twee nog wel samen zijn. ,,Hoe staat het met de relatie tussen Thijs Boermans en Anna Nooshin?”, vraagt de volger op Instagram. ,,Goed!”, antwoordt Yvonne. ,,Volgens mij hebben ze nu matching tattoos?” De juicekoningin deelt een foto waarop te zien is dat Anna en Thijs dezelfde tatoeage op hun hand hebben staan.

‘Wil het voor mezelf houden’

Hoewel Anna en Thijs steeds hints blijven geven op social media, willen ze beiden niet bevestigen dat ze samen zijn. Waarom niet? ,,Ik ben heel open, maar mijn privéleven wil ik graag voor mezelf houden”, legde Thijs eerder uit in gesprek met Grazia. ,,Er verschijnt zoveel in de media via kanalen die hun bronnen niet dubbel checken. Een grote groep mensen neemt dit gewoon voor waarheid aan en dat kan schadelijk zijn. Ik wil niet dat iets wat ik zeg over mijn privéleven iets wat ik potentieel met iemand heb kan beïnvloeden of zelfs kan breken. En daarnaast vind ik dat er ook wel een stukje van mijn leven alleen van mij mag zijn.”

Tags

ANNA NOOSHINTHIJS BOERMANS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie