Bezoek Harry Meghan aan New York zorgt weer voor ophef: ‘Met 7 suv’s blokje om’

Harry en Meghan vertikken het om te lopen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het bezoek van prins Harry en Meghan Markle aan New York zorgt voor een hoop ophef. Ze wilden het World Mental Health Festival bijwonen, maar in plaats van zestig meter vanaf hun hotel te lopen, vertrokken ze met zeven grote auto’s.

Het was gisteren World Mental Health Day, en ter ere daarvan bezochten Harry en Meghan New York voor het bijwonen van hun eerste Archewell Foundation Parents’ Summit. Het was de eerste keer dat ze weer in de stad waren nadat ze werden achtervolgd door paparazzi. En hoewel dit bezoek beter verliep dan de vorige keer, heeft ook dit bezoek voor een hoop ophef gezorgd.

Zestig meter

Harry en Meghan verbleven in een hotel op zestig meter afstand van het evenement. Maar in plaats van te lopen, besloten de twee met de auto te vertrekken. Ze verlieten een garage nabij het Equinox Hotel in Hudson Yards en sloegen in plaats van rechtsaf, linksaf omdat het om een eenrichtingsweg ging. Met maar liefst zeven auto’s reden ze een heel blok om om vervolgens op zestig meter afstand van hun hotel te eindigen.

Ophef

Als Harry en Meghan gewoon waren gaan lopen naar hun bestemming, dan waren ze er én eerder geweest én vervuilden ze het milieu niet. Voornamelijk milieuactivisten zijn boos; zij begrijpen niet waarom Harry en Meghan maar liefst zeven auto’s nodig hadden.

Tekst gaat verder onder de kaart.

Alleen in hotel

Meghan wordt de afgelopen tijd vaker alleen gespot dan met prins Harry. Ze zou druk bezig zijn om haar Hollywood-carrière nieuw leven in te blazen en zoals vanouds wil ze dat alleen doen. Terwijl prins Harry met de kinderen Archie en Lilibet in hun huis in Montecito is, slaapt Meghan geregeld ruim 130 kilometer verderop om zich op haar carrière te storten.

Meghan zou zich zo zelfverzekerd voelen over haar nieuwe Hollywood-carrière dat ze denkt dat het beter zal gaan zonder prins Harry. Onlangs werd bekend dat ze heeft getekend bij gerenommeerd talent-agentschap WME, waar ook grote sterren als Adele zijn aangesloten.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck