Gezondheid Bibi Breijman zorgelijk: “Ik heb hartkloppingen en ben bang voor een burn-out”

Bibi Breijman, de kersverse vriendin van Waylon, trekt via een nieuwe vlog aan de bel. Het gaat niet goed met de gezondheid van de realityster.

Opgejaagd

Ze wil rustig aan doen de komende tijd, want het wordt haar allemaal te veel. Dat vertelt ze in een nieuwe vlog die ze onlangs heeft gepost op Youtube. Volgens eigen zeggen heeft ze last van hartkloppingen en nachtmerries. “Ik voel me de laatste tijd best wel opgejaagd”, start Bibi haar vlog. “Iedere keer als ik mijn telefoon open, heb ik super veel meldingen.”

Daarna vertelt ze dat ze geen vakantie kan nemen, omdat sociale media altijd doorgaan. Toch heeft ze haar agenda de komende weken leeg gemaakt en twijfelt ze of ze naar de dokter gaat om haar psychische klachten te bespreken. Ze is namelijk niet gewoon een beetje moe: “Bij het idee dat ik twee dingen op een dag heb, krijg ik een hyperventilatie-gevoel”, vertelt ze.
Het is zelfs zo erg dat even boodschappen doen voor haar een hele onderneming is. Daarna moet ze echt even uitrusten.

De vlogster is bang dat ze een burn-out heeft, maar eigenlijk wil ze dat niet toegeven.

Veranderingen

De klachten zijn volgens eigen zeggen misschien wel ontstaan doordat er veel veranderd is de afgelopen maand. Haar carrière heeft een enorme sprong gemaakt en dus is ze bekender geworden, ook heeft haar relatie met Waylon voor veel aandacht gezorgd.