Bibi Breijman sluit ‘deze periode’ af: geen ruimte meer voor haat

Door: DitjesDatjes
04-08-2022

Bibi Breijman laat “deze periode” achter zich en gaat “vooruit kijken”, schrijft de influencer donderdag op Instagram. Daarmee lijkt Breijman te doelen op het vreemdgaan van haar vriend Waylon en de daarop volgende berichten over het incident in de media. “Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes.”

“Er is geen ruimte meer voor haat enkel nog voor knuffels”, schrijft de zangeres en influencer bij een foto met haar in mei geboren kindje Chester. Ze vertelt dat het een “liefdevolle en leerzame kraamtijd” is geweest. “Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen!”

Waylon, met wie Breijman nu twee kinderen heeft, bevestigde vlak na de geboorte van Chester in een inmiddels verwijderd bericht dat hij tijdens haar zwangerschap is vreemdgegaan. De zanger zei eerder tegen RTL Boulevard dat de twee hun problemen “samen oplossen”.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD