Bibi: ‘Tijdens zwangerschap drie keer in ziekenhuis’

Door: DitjesenDatjes
18-05-2020

Hoewel Bibi Breijman en haar vriend Waylon dolgelukkig zijn met hun dochtertje Teddy, staat de voormalig Oh oh Cherso-ster niet te springen voor een tweede zwangerschap. Dat heeft alles te maken met haar gezondheid als ze zwanger is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Drie keer in ziekenhuis

,,Ik wilde vrouwen en meiden die een kindje verwachten niet afschrikken en dat is ook de reden dat ik het er eerder niet over gehad heb”, vertelt Bibi in een nieuwe vlog op Youtube. Ze zegt dat ze hyperemesis gravidarum (HG) heeft. Dat is een heftige vorm van zwangerschapsmisselijkheid waardoor Bibi zich maanden ontzettend slecht heeft gevoeld. Ze omschrijft het zelf alsof ze was vergiftigd. Soms moest ze wel zes keer per uur overgeven en toen dat enkele dagen aanhield moest ze naar het ziekenhuis. ,,Ik ben ongeveer drie keer opgenomen in het ziekenhuis”, laat Bibi weten.

Kinderwens

,,HG heeft er wel voor gezorgd dat ik nu niet nog een kind heb. Terwijl ik echt vijf kinderen wilde of zo.” Haar wens om meer kinderen te krijgen is nog niet helemaal verdwenen. ,,Ik het dit keer wel echt plannen. Dan kan ik ook aan mijn dochter uitleggen wat er aan de hand is. Zonder HG had ik misschien nu al wel een tweede zwangerschap achter de rug. Maar ik wacht nu nog even totdat ik het weer aan kan.”

Meer DenD