Bijzonder eerbetoon oma Corrie: ‘Ze is er toch een beetje bij’

Andre eert oma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes heeft woensdagavond een bijzonder eerbetoon gebracht aan oma Corrie, de grootmoeder van zijn vriendin Monique Westenberg. In het programma ‘Sta op tegen kanker’ vertelde de jonge zanger over de vrouw die is overleden aan longkanker.

‘Toch een beetje bij’

,,Ik sta vanavond hier op, voor de allerliefste vrouw die ooit geleefd heeft, oma Corrie. Oma Corrie was de oma van Monique. Zij was er altijd voor mij en zij is vorig jaar helaas overleden aan longkanker. Vanavond is ze er toch een beetje bij”, zegt André die een foto vasthoudt waar hij en oma Corrie op te zien zijn.

LEES OOK:

ANDRÉ IK WIL GEEN RUZIE MEER

Dat de twee een bijzondere band hadden, werd al snel duidelijk. In de docusoap over André en Monique was te zien dat André en Corrie erg close waren en dat ze grappen met elkaar uithaalden. Ook was de zanger aanwezig op de uitvaart van Corrie, en dat terwijl hij toen net (tijdelijk -red) gebroken had met Monique.

‘Allerbeste vriendin’

Oma Corrie overleed vorig jaar in november aan de gevolgen van longkanker. De vrouw werd 88 jaar oud. ,,Mijn allerbeste vriendin is niet meer… Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor”, schreef de zanger destijds op Instagram.

Tags

ANDRÉ HAZESCORRIEFOTOKANKERLONGKANKERMONIQUE WESTENBERGOVERLEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck