Bijzonder verhaal in eerste aflevering ‘We Want More’

We Want More
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De eerste aflevering van het zangprogramma ‘We Want More’ was een groot succes. Het SBS 6-programma wist namelijk meer dan een miljoen kijkers te scoren. Ook werd er een bijzonder verhaal gedeeld door een van de deelnemers.

Ricardo worstelde al sinds zijn 14e met een verslaving

De 65-jarige Ricardo wist met het nummer ‘Zij gelooft in mij’ van André Hazes, de jury te raken. In een openhartig gesprek met presentatrice Wendy van Dijk, vertelt Ricardo over zijn jarenlange verslaving. Zo kwam hij op zijn 14eal in aanraking met heroïne. Door zijn verslaving verloor hij zijn huis. Na zijn jarenlange verslaving hielp het Leger des Heils hem weer op de rit. Zij gaven hem ook op voor deze talentshow. 

‘Mijn familie in Suriname opzoeken’

Mocht hij de hoofdprijs van €100.000 winnen, dan weet Ricardo zeker wat hij met het geld gaat doen. Zijn familie in Suriname opzoeken. Voor nu is hij, met enorm goede feedback, door naar de volgende ronde. Zo noemde André Hazes, een van de juryleden, hem zelfs de Surinaamse Hazes.

Stem terugtrekken?

In deze zangwedstrijd is het van belang dat de zanger zo kan optreden, dat de jury meer wil zien. In totaal doen er zestig deelnemers mee aan dit seizoen, die optreden voor de juryleden: popzangeres Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, opera- en musicalzanger Henk Poort en rapper Ali B. Van der Zwet. Het riskante is dat de jury ook zijn/haar stem-voor, kan terugtrekken. 

Tags

ALI BANDRÉ HAZESDAVINA MICHELLEHENK POORTSBS 6TRIJNTJE OOSTERHUISWE WANT MORE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck