Bijzondere ontmoeting voor zoon André en Monique

Mooie ontmoeting voor Monique en haar zoon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dré, de zoon van André Hazes en Monique Westenberg, heeft afgelopen weekend een bijzondere ontmoeting gehad. ,,Na zeven jaar zien ze elkaar weer voor het eerst…”

Een vriendin van Monique Westenberg is onlangs bevallen en wanneer Monique op kraamvisite komt, ziet ze een bekend gezicht. ,,Zo leuk dit. De kraamzorg van mijn vriendin was zeven jaar geleden ook mijn kraamzorg”, schrijft ze op Instagram Stories bij een foto met de kraamverzorgster.

Bijzondere ontmoeting

Extra bijzonder is dat zoon André er ook bij is. ,,Na zeven jaar ziet ze André weer voor het eerst”, aldus Monique. Ook deelt ze er een foto bij van zeven jaar geleden, waarop een pasgeboren André te zien is.

Moederschap

Onlangs was Monique nog bijzonder openhartig over de voor- en nadelen van het moederschap. ,,Waar zal ik beginnen voor wat betreft het mooiste? Iedereen leeftijd en iedere fase heeft iets moois”, schreef ze op haar Stories. ,,Laten we voorop stellen dat de dankbaarheid en liefde die ik mag voelen doordat hij mij gekozen heeft als mama boven alles staat. De band die we gaandeweg samen opbouwen en steeds sterker maken is onbetaalbaar.”

Maar soms is het ouderschap ook moeilijk. ,,Het zwaarste is denk ik wel wanneer je kind een periode niet lekker in zijn vel zit en je als ouder machteloos staat.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck