Bilal Wahib en Ronnie Flex nieuwe lijstaanvoerders Single Top 100

Door: DitjesDatjes
12-03-2021

Het is Snelle en Maan niet gelukt om de nummer 1-positie van de Single Top 100 te grijpen. Vorige week kwamen ze op 2 binnen en het had er alle schijn van dat ze deze week op 1 zouden staan. Bilal Wahib en Ronnie Flex gooien roet in het eten. In hun tweede week stijgen ze van 3 naar de toppositie van de lijst.

Voor Bilal is 501 zijn tweede nummer 1-hit. Met Tigers was hij vorig jaar al lijstaanvoerder. Voor Ronnie Flex is het zijn achtste nummer 1-hit. In 2015 was Drank & Drugs zijn eerste. Die track maakte hij samen met Lil’ Kleine.

Snelle en Maan blijven op de tweede plaats en Nathan Evans zakt met Wellerman, zijn opgekalefaterde versie van een oud zeemanslied, naar de derde plaats.

Suzan en Freek komen op 4 nieuw binnen met Goud. Verder zijn er niet zo heel veel verrassingen in de top 10. Verder in de lijst is Lijpe met twee nieuwe tracks in de top 20 opvallend. Op 11 staat Bakstenen, de song die hij met Kevin opnam. Op 16 is hij te vinden met Handrem. Dat nummer maakte hij samen met KA & JoeyAK.

Marco Borsato is met zijn comebacksingle Een Moment op de 49ste plaats binnengekomen.

Singles Top 10 week 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1 (3) Bilal Wahib Feat. Ronnie Flex – 501

2 (2) Snelle X Maan – Blijven Slapen

3 (1) Nathan Evans – Wellerman (220 Kid & Billen Ted Remix)

4 (-) Suzan & Freek – Goud

5 (4) Olivia Rodrigo – Drivers License

6 (7) Riton & Nightcrawlers Feat. Mufasa & Hypeman – Friday (Dopamine Re-Edit)

7 (5) TiĆ«sto – The Business

8 (6) The Kid LAROI – Without You

9 (8)Thomas Acda / Paul De Munnik / Maan / Typhoon – Als Ik Je Weer Zie

10 (9) Jaap Reesema & Pommelien Thijs – Nu Wij Niet Meer Praten

 

BuzzE

 

 

Meer DenD