Binnenkijken: Adele’s villa van 7,7 miljoen én ouderlijk huis

Adele
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Zangeres Adele is van ver gekomen. De zangeres, die inmiddels zo’n 170 miljoen euro waard is deelt exclusieve kiekjes van haar villa in Beverly Hills. De luxe die zij nu heeft is niet altijd vanzelfsprekend geweest voor haar: er zijn beelden vrijgekomen van het ouderlijk huis van Adele. Een enorm contrast met haar huidige leven.

Beverly Hills

De foto’s van haar miljoenenvilla in Beverly Hills zijn te zien in Hello Magazine. Adele kocht dit prachtige huis in 2016 met onder andere Katy Perry, Cameron Diaz, Nicole Richie en Jennifer Lawrence als buren. Adele woont hier met haar zoontje Angelo. Op haar Instagram plaatst Adele foto’s waarop haar huis en de inrichting ervan goed te zien is.

Beeld: Instagram @adele
Beeld: Instagram @adele

Adele geeft hiermee een glimp weer van haar villa in Beverly Hills. Het is duidelijk te zien dat Adele omringd is door een hoop luxe en prachtige meubels. Bekijk hier de volledige rondleiding door haar prachtige huis:

Adele’s huis in Beverly Hills

Adele’s ouderlijk huis

Ook geeft Adele een exclusief beeld in haar ouderlijk huis. Zij woonde boven een pub in een bescheiden appartement, samen met haar moeder en een huisgenoot. Adele heeft hier van haar elfde tot haar achttiende gewoond.

LEES OOK:

Adele zwaar onder vuur na bikinifoto

Tags

ADELEHUIZENVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck