BINNENKIJKEN: Connie Witteman verhuurt deel woning voor 8500 euro per maand

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Connie Witteman heeft naast Instagram een nieuw verdienmodel gevonden. De zangeres verhuurt 155 vierkante meter van haar 700 vierkante meter woning in de beroemde, Amsterdamse P.C. Hooftstraat. De huursom bedraagt 8500 euro per maand…

,,Recent gemoderniseerd, zeer luxueus appartement aan de exclusieve P.C. Hooftstraat, grenzend aan het Vondelpark met een parkeerplaats en berging in de parkeerkelder”, begint Luxevastgoed op hun website, waar Connie haar woning te bewonderen is.

Ingebroken

Het gedeelte dat Connie verhuurt was eerst het domein van haar zoon Marvin. ,,Die is inmiddels verhuisd, dat heeft ze helemaal opgeknapt en beeldschoon gemaakt”. Luxevastgoed noemt het ‘een goed beveiligd complex’ en ‘beschikt over een lift en een video-intercom installatie’. Terwijl er in 2019 werd ingebroken en 2,7 miljoen euro aan juwelen van Connie werd gestolen. 

Oranje en luipaard print

Het ‘Hermès-oranje’ appartement vol met luipaard print wordt gemeubileerd verhuurd, inclusief parkeerplek. ‘En je woont tussen Albert Verlinde en Connie in’, laat Patty Brard weten tijdens Shownieuws. ,,Ze is dol op dat Hermès-oranje. Het ziet er beeldig uit. Het moet je smaak zijn, maar ik vind het beeldschoon”, vindt Patty. ,,Ze woont op 700 vierkante meter, er komt geen eind aan. Ik was laatst koffie bij haar drinken en het is echt groot in haar eentje”, aldus Brard.

Klik hier om de woning te bekijken.

Tags

BINNENKIJKENCONNIE WITTEMANPC HOOFTSTRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck