Binnenkijken in de miljoenenvilla van Ronald Koeman

Ronald Koeman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Oranje bondscoach Ronald Koeman is naar verluidt onderweg naar FC Barcelona. Als dit doorgaat, zal hij zijn riante villa in Naarden hoogstwaarschijnlijk gaan verlaten. Neem een kijkje in zijn woning in Naarden nu het nog kan!

Luxe villa in Naarden

Ronald Koeman is geen onbekende in het Gooi. Voordat hij deze riante villa in Naarden kocht, bezat hij een landhuis in Bussum. Dit landhuis heeft hij verkocht met een dik verlies van 250.000 euro. Dit weerhield hem echter niet om verder te shoppen in het Gooi, zijn huidige villa in Naarden schafte hij aan voor een prijs van 2.150.196 euro, zo weet Bekende Buren.

LEES OOK: ‘Bartina Koeman laat winkel en kinderen achter’

Voor deze prijs kregen Ronald en zijn vrouw Bartina een woonoppervlakte van 145 vierkante meter. Het optrekje is voorzien van zes kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Koken kunnen zij in de luxe en ruime open keuken die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Bij de villa hoort een zeer forse achtertuin, die op het westen is gelegen. In het souterrain onder het huis bevindt zich nu een hobbyruimte met onder andere een bar.

De villa van Ronald en Bartina Koeman ligt aan het water. Vanuit de eigen aanlegsteiger kan er eenvoudig gevaren worden naar de prachtige Loosdrechtse Plassen.

Bekendeburen.nl publiceerde foto’s van het riante optrekje van het echtpaar Koeman in Naarden.

Koeman naar FC Barcelona?

Zullen Ronald en Bartina hun luxe villa in Naarden inruilen voor een huis in Spanje? Zijn vertrek naar FC Barcelona is volgens De Telegraaf rond. Eerder bedankte Ronald, maar nu kon kon hij een tweede lokroep niet weerstaan en is er dit weekend een principeakkoord tussen de club en de KNVB bereikt. Verwacht wordt dat Ronald Koeman voor drie jaar bij de Spaanse club gaat tekenen.

Tags

BONDSCOACHFC BARCELONAHUIZENKNVBRONALD KOEMANVILLAVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck