Binnenkijken: The Weeknd verkoopt penthouse voor 20 miljoen euro

Door: Charlotte Wijnen
07-01-2022

The Weekend verkoopt zijn enorme penthouse in Los Angeles. Maar voor wie interesse heeft, moet wel diep in de buidel tasten. Het optrekje staat namelijk te koop voor maar liefst 22,5 miljoen dollar, omgerekend 19,9 miljoen euro.

De Canadese zanger betaalde er twee jaar geleden zelf 18,6 miljoen euro voor. Dat betekent dat de zanger een winst verwacht van maar liefst 1,3 miljoen euro.

Met een woonoppervlakte van 734 vierkante meter is er meer dan genoeg ruimte in het pand. Het optrekje beschikt over vier slaapkamers, acht badkamers en een enorme keuken. Daarbij hoef je je nooit te vervelen, want er is ook een bar aanwezig én een grote fitnessruimte.

Maar het meest bijzondere aan de woning is toch wel het adembenemende uitzicht. Door de glazen muren heen geniet je van een prachtig uitzicht over Los Angeles en de Stille Oceaan.

De reden dat de zanger zijn luxe optrekje verkoopt, is omdat hij een andere woning heeft gekocht. Een aantal maanden geleden kocht hij voor omgerekend 60 miljoen euro de villa van Reinout en Danielle Oerlemans in Bel Air, één van de rijkste wijken van Los Angeles.

Bekijk hier de foto’s van het penthouse

Meer DenD