Binnenkort een Hazes-bruiloft ?!

Door: Lies Jansen
12-12-2020

Na maanden in de geruchtenmolen is het hoge woord eruit. Er zal een Hazes-bruiloft plaatsvinden. ,,Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!”, aldus André Hazes op zijn Instagram.

Bron: Instagram André Hazes

Al maanden geruchten

In juli vertelde de hoofdacteur van weekblad Privé al zijn vermoedens in Shownieuws: ,,Er is hoop en ik denk dat het wel goed gaat komen en er vandaag of morgen of in elk geval nog ergens dit jaar een aanzoek komt en een huwelijk.”

Heftig jaar

Het was een pittig jaar voor André en Monique. De twee leken elkaar voorgoed kwijt te zijn, toen André smoorverliefd was op Bridget Maasland. Ondanks de fouten die hij volgens zichzelf maakte in die tijd, heeft hij geen spijt van de relatie met Bridget. 

Marco Borsato: ‘Wees zuinig op elkaar’

De felicitaties stromen binnen. Marco Borsato reageert: ,,Gefeliciteerd jullie! Wees zuinig op elkaar!” Bas Smit spreekt al van het beste nieuws van het jaar. 

Bron: Instagram André Hazes

‘12.12 Bijzondere dag’

Eerder vandaag publiceerden we al een stuk over de bijzondere dag vandaag voor het gezin. Zo publiceerde Monique een eerbetoon aan haar overleden hond Dunya, schreef André Jr. voor het eerst zijn naam en won André afgelopen week als coach van winnend-deelnemer, The Voice van Vlaanderen Senior. 

Meer DenD