André Hazes: Geen spijt van relatie met Bridget

Andre Hazes
Door: Eva Steins
16-09-2020

Dré Hazes blikt terug op een rumoerige periode in zijn leven. Hij brak met zijn vrouw Monique en nam geen tijd meer voor zijn zoontje André (3). De zanger geeft toe dat hij veel fouten gemaakt heeft in deze periode, maar dat hij geen spijt heeft van zijn relatie met Bridget Maasland.

Lang leve de lol

In een interview met RTL Boulevard vertelt Dré openhartig over deze donkere periode in zijn leven. Hij geeft toe dat zijn prioriteiten niet bij zijn gezin lagen: ,, Het was natuurlijk altijd lang leve de lol en feest enzo.”

Dré en zijn vriendin Monique gingen uit elkaar toen hun zoontje nog maar heel klein was. In die periode verliet Dré Monique voor presentatrice Bridget Maasland. Toen hij brak met Monique zag hij ook zijn kleine jongen een stuk minder. Als Dré hieraan terugdenkt wordt hij emotioneel: ,, Als het over je kind gaat is het natuurlijk altijd heel heftig. “

LEES OOK:

Johnny de Mol sprak André Hazes streng toe: ‘Bemoei je er niet mee’

Geen normale vader

Dré vertelt dat Monique van tevoren al kon verwachten dat hij geen brave Hendrik als vader zou zijn: ,,Het is natuurlijk heel dubbel: we wisten van tevoren al dat ik nooit echt een hele normale standaard vader zou zijn.”

Wel vindt Dré het moeilijk om terug te kijken naar de fouten die hij gemaakt heeft tijdens zijn breuk én hun relatie: ,,Maar je ziet wel in dat je fouten hebt gemaakt, ook in de tijd dat Monique en ik niet uit elkaar waren.”

Dankbaar voor Bridget

Ondanks alle oproer die ontstond rondom de relatie van Dré en Bridget Maasland, geeft hij toe geen spijt te hebben van hun korte affaire. Hij is haar zelfs dankbaar: ,, Uiteindelijk ben ik sowieso wel dankbaar voor dingen die ik meemaak. Als dit allemaal niet zo was gebeurd, had ik ook niet zo in het leven gestaan. Dus ik ben eigenlijk iedereen en alles dat in die periode.”

Monique heeft het wel nog moeilijk om het verleden een plek te geven en luistert niet graag naar Dré’s songteksten die daarover gaan. Hij geeft toe dat ze niet naar zijn nieuwe muziek luistert: ,,Dat vindt ze moeilijk, omdat ze zag dat ik gewoon niet helemaal ‘mij’ was.”

Meer DenD