Johnny de Mol sprak André Hazes streng toe: ‘Bemoei je er niet mee’

Johny de Mol
Door: Lois Kuhfus
14-09-2020

Johnny de Mol heeft André Hazes flink toegesproken toen Dré in een donkere periode van zijn leven zat. De twee vrienden raakten vervreemd door keuzes die Dré maakte. In een interview blikken de vrienden terug op deze lastige tijd en onthult Johnny dat het één keer bijna uit de hand liep: ,,Ik denk dat je mij voor m’n bek had geslagen”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Donkere periode

Dré Hazes beschrijft het afgelopen jaar als een ‘donkere wolk’ waar hij op zat. Zijn relatie met Monique strandde en hij had een korte relatie met presentatrice Bridget Maasland. Eerder onthulde Hazes dat hij in die periode zijn zoontje André van drie jaar veel minder zag. ,,Ik heb de mazzel gehad dat ik een ander pad heb bewandeld, maar het had met mij net zo goed heel anders kunnen aflopen”. In een duo-interview met Shownieuws blikken Johnny en Dré terug op deze donkere tijd.

‘Voor m’n bek geslagen’

De vriendschap tussen de twee kwam op het spel te staan door Dré’s levensstijl en foute keuzes die hij maakte. Johnny kon het niet aanzien en sprak hem eropaan: “We hebben echt meegemaakt dat hij mij opbelde en zei: Dré, denk na over bepaalde dingen”, vertelt Dré openhartig. Dré pikte Johnny z’n kritiek niet en haalde hard uit: ,,Bemoei jij je er niet mee.”

De gemoederen liepen zo hoog op, dat Johnny blij is dat het gesprek niet in levende lijven plaatsvond. Hij denkt dat het verkeerd afgelopen was als de twee tegenover elkaar hadden gestaan en zegt: ,,Ik denk echt dat je mij voor mijn bek had geslagen, als het geen telefoongesprek was geweest”.

LEES OOK:

Kwetsbare Dré Hazes: ‘Ik heb mazzel gehad’

Bridget

De mannen kunnen er inmiddels om lachen. Ook wanneer Dré’s relatie met Bridget Maasland ter sprake komt, gieren ze het uit. Ook Johnny heeft een relatie met Bridget gehad: ,,Ja, wij maken best wel dezelfde dingen mee, met dezelfde mensen”, grapt Hazes. “Natuurlijk hebben we daarover gebeld, maar niet heel lang, want dat was niet nodig. Soms heb je aan een blik genoeg”, sluit Johnny af.

Meer DenD