Bizar: Nicole Kidman eet levende insecten!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nicole Kidman heeft wel een heel merkwaardig dieet. In een video van Vanity Fair is te zien hoe ze met smaak verschillende levende insecten eet!

Blauw

De Australische Kidman zegt dat ze de smaak van de beestjes wel kan waarderen, en ze ook vaker eet.

Als eerste eet ze hoornwormen. Dat zijn rupsen die later in motten veranderen en blauw-groen van kleur zijn. Ze eet ze levend op. “Extraordinary” zegt ze, en “moist and chewy”, wat zoiets betekent als “vochtig en taai”.
Vervolgens begint ze aan een kommetje meelwormen, die ook nog levend zijn als ze ze in haar mond stopt. Daarna eet ze een aantal krekels op. “Een krekel smaakt als een harige noot”, zegt ze.

Als toetje neemt ze een gefrituurde sprinkhaan. “Deze zijn fantastisch!”, zegt ze in het filmpje. “Ik kan ze iedereen aanbevelen.”

 

Andere bekende Hollywood-sterren eten ook insecten. Zo is bekend dat Angelina Jolie in Cambodja regelmatig spinnen, krekels en schorpioenen kookt en ze vervolgens opeet.
Ook Zac Efron heeft eens gezegd dat hij krekels en schorpioenen eet. Tijdens een tv-show kreeg hij een wormencocktail voorgeschoteld, maar na even proeven wees hij die toch af. “Dat was verschrikkelijk”, zei hij.

Tags

INSECTENNICOLE KIDMANVANITY FAIRVIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck