Bizar: Sylvie smeert crème van eigen bloed

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis is 41 jaar oud, maar zou zo tien jaar jonger geschat kunnen worden. Ze eet gezond, sport veel maar heeft naar eigen zeggen nooit aan zichzelf laten ‘sleutelen’. Aan Shownieuws vertelt ze een van haar beautygeheimen. Dat blijkt een bizarre crème te zijn.

Bloed

Sylvie laat weten onlangs een item te hebben gezien over een crème. Die dagcrème bevatte één heel bijzonder ingredient: bloed. Sylvie vertelt dat het bloedplasma’s bevat, en dat wilde ze zelf ook wel eens uitproberen. ,,Toevallig heb ik die dokter ontmoet vorige week in LA. Die heeft echt mijn bloed afgenomen en verwerkt in een dagcrème. En die gebruik in nu sinds een week.” Vervolgens vraagt ze aan de verslaggever of hij het verschil al kan zien.

Valse hoop

Hoewel zo’n crème met bloed nogal bizar klikt, zweren een aantal sterren erbij. Zo gebruikt Victoria Beckham het al een tijdje. Zij zou 1200 pond betalen voor één potje van het spul en beweren dat het écht helpt om de huid niet ouder te laten worden. Deskundigen beweerden echter al snel dat de crème nutteloos is en het dus niets doet voor de huid. ,,Het is valse hoop in een potje”, zei dokter Ross Perry tegen The Sun. ,,Het is niet mogelijk dat deze natuurlijke ingrediënten nog nuttig zijn als ze het lichaam hebben verlaten.” Vervolgens deelde de dokter nog een sneer uit naar alle gebruikers van de crème: ,,In dit geval is het meer geld dan verstand en sommige mensen geloven de reclame eerder dan de wetenschap.”

Tags

BLOEDCRÈMEGEHEIMHUIDJONGSYLVIE MEISVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck