Bizarre geruchten over John Williams: ‘Pikante dates in hotel’

John Williams had pikante ontmoetingen met dames
Door: Charlotte Wijnen
19-09-2022

John Williams redde talloze relaties die op het punt van instorten stonden in het programma ‘Help, mijn man is klusser!’. Zelf is hij al 25 jaar samen met zijn vrouw Priscilla. Een gelukkig huwelijk, zo liet hij eerder weten. Maar volgens geruchten zou ook híj zijn vrouw regelmatig bedriegen…

Sinds de juicekanalen wordt de ene na de andere BN’er beschuldigd van vreemdgaan, maar over John Williams wordt er geen slecht woord gezegd. Hij is al 25 jaar samen met zijn vrouw Priscilla, met wie hij naar eigen zeggen dolgelukkig is.

,,Wij zijn niet zo’n stel dat vaak ruziet en het dan weer goedmaakt. Bij ons gaat alles gewoon als vanzelf. Heel smooth ook. Het voelt heel natuurlijk en we hoeven nergens moeite voor te doen”, liet John eerder weten in Veronica Superguide.

Verschillende steden

Toch zou hij niet bij het handjevol BN’ers horen die trouw zijn in hun huwelijk. Sterker nog: John zou er niet eens een geheim van maken dat hij afspreekt met andere vrouwen. Tijdens opnames voor zijn programma’s komt John voortdurend in verschillende steden terecht, en bronnen melden aan Yvonne Coldeweijer dat hij daar elke keer een nieuwe vrouw aan de haak slaat.

Pikante dates in hotel

,,Hij gaat de kroeg in en als hij niks nieuws kan versieren dan belt hij nummers die al eens met hem mee gegaan zijn”, aldus een bron. ,,En de dames die meegaan? Die deelt hij vrolijk met zijn vrienden. Ging ik met zijn maat en hem met een man of vier naar hotel. Wilde ook niet verbergen dat ik mee naar binnen ging. Daarom verbaasde het me ook zo dat hij blijkbaar getrouwd was en het nooit over hem gaat.”

Al snel klappen meer bronnen uit de school. ,,Zo waar!”, aldus een andere bron. ,,Zijn ook de verhalen die rondgingen toen ik nog op de reserveringsafdeling van een hotel in Eindhoven werkte.”

Meer DenD