Bizarre koper voor huis familie Meiland

Huis Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Er gaan geruchten dat de verkoop van de Hengelose woonboerderij van de familie Meiland een bijzondere wending heeft gekregen. Volgens Bekendeburen.nl heeft Talpa het huis van de Meilandjes gekocht…

De Meilandjes kregen eind vorig jaar vervelend nieuws te horen. Zij moesten hun woonboerderij in Hengelo kort nadat zij er introkken verlaten. De gemeente wees de familie erop dat er iets niet klopte met het bestemmingsplan van de boerderij. Zo waren de woningen van Erica en Maxime geen officiële woningen, en werd de familie gedwongen om te vertrekken…

Kijkcijfers

Talpa kneep de handjes in elkaar, want dit betekent wéér een verhuis spektakel voor de familie, waar het hele land graag in meekijkt.

Ineens was de boerderij waar de familie verblijft ook verkocht. Er gaan bijzondere geruchten wie de koper van de boerderij zou zijn: Talpa of een van de dochtermaatschappijen.

De reden hiervoor zou zijn dat de Meilandjes dit seizoen rustig op huizenjacht kunnen, zonder gestoord te worden door eventuele kopers voor hun Hengelose woonboerderij.

Voor hoeveel de boerderij is verkocht is nog niet bekend. Daarover is nog niks terug te vinden. Hetzelfde geldt voor de naam van de koper.

Tags

CHATEAU MEILANDHENGELOHUISMEILANDJESTALPAVERKOCHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck