Bizarre taferelen in rechtszaak van Johnny Depp

Johnny Depp
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het is een uiterst bijzondere zaak. Johnny Depp die in Londen de Britse Tabloid The Sun voor de rechter heeft gesleept. In de rechtszaal zijn diverse bewijzen getoond en bizarre uitspraken gedaan. Onder andere het beeldmateriaal van een ‘doorgeslagen, dronken’ Depp. En de onthullingen over zijn verleden met drugs. 

‘Vrouwenmishandelaar’

Johnny Depp begon de zaak tegen The Sun, naar aanleiding van een artikel uit 2018. De krant publiceerde over de echtscheiding van Depp en diens ex-vrouw Amber Heard, waarin acteur als ‘vrouwenmishandelaar’ werd neergezet. Nu eist Depp een flinke schadevergoeding van The Sun.  

Heftig filmpje: You wanna see crazy?! You gonna get crazy…

Ondanks dat deze zaak niet over de scheiding van Depp en Heard gaat, komt Heard met harde bewijzen dat hij wel degelijk een ‘vrouwenmishandelaar’ zou zijn. In een video die tijdens de hoorzitting werd getoond, is een woeste en dronken Johnny Depp te zien. Hij loopt boos door de keuken en slaat agressief de keukenkastjes open en dicht. Wanneer Depp de restjes van een bijna-lege fles rode wijn, in een groot glas schenkt, vraagt Heard of hij de hele fles al heeft genuttigd. Uiteindelijk zegt Depp: ,,You wanna see crazy?! You gonna see f*cking crazy…” Waarna hij de camera die alles opnam kapot slaat. 

‘Heard is de gewelddadige persoon’

Toch zegt Depp dat juist Heard de gewelddadige persoon is. Om dit aan te tonen heeft hij twee andere ex-echtgenotes opgeroepen te getuigen in deze zaak. Depp gaf wel toe dat er binnen het huwelijk ‘fysieke aanvaringen’ zijn geweest, maar: ,,Ik heb te allen tijde de confrontaties geprobeerd te vermijden”. 

Alle bekende drugs gebruikt?!

Ook vertelde de acteur als tiener elke bekende drug te hebben geprobeerd. Zijn pittige jeugd en het moeilijk kunnen omgaan met de roem, maakte Johnny Depp soms enorm van streek.

Tags

AMBER HEARDJOHNNYJOHNNY DEPPTHE SUN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck