Blijft het testament van prins Philip privé?!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het Britse koningshuis hoopt dat de inhoud van het testament van prins Philip privé blijft. Dit opmerkelijke nieuwtje maakte The Sun bekend. Erg ongebruikelijk. In Engeland zijn deze gegevens namelijk vrijwel altijd openbaar.

‘In landgoederen kan worden gefraudeerd’

De Britse minister van Justitie geeft aan dat de familie van de overleden prins Philip ervoor mag kiezen het testament inderdaad niet openbaar te maken, mits deze ongewenst en/of ongepast is. ,,De reden dat je testamentaire transparantie hebt, is om te beschermen tegen fraude. Het is een universeel principe, aangezien er in landgoederen kan worden gefraudeerd”, meldt een financieel expert in The Sun.

Lord Berkeley vroeg naar de inhoud van het testament. De lid van het Hogerhuis had net als vele Britten de vraag wat Philip achterlaat en aan wie. 

73 jaar huwelijk

Koningin Elizabeth is tien dagen na de uitvaart van haar overleden man weer aan het werk gegaan. Vier dagen na de dood van prins Philip was The Queen alweer aanwezig bij een ceremonie. Philip en Elizabeth waren 73 jaar getrouwd. Prins Philip overleed op 99-jarige leeftijd aan de gevolgen van ouderdom

Tags

BRITSE KONINGINBRITSE KONINGSHUISBRITSE ROYALSELIZABETHKONINGINKONINGIN ELIZABETHKONINGSHUISPRINS PHILIPPRINS PHILIP OVERLEDENPRINS PHILLIP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck