Blonde René Froger hoeft zich niet te schamen

Rene Froger
Door: DitjesDatjes
03-12-2020

Zanger René Froger zat deze week opeens met blonde lokken bij de talkshow van Beau. De grijzende Gooienaar heeft zijn kapper opdracht gegeven voor een wassen en watergolf plus een verfbehandeling.

Niets om je voor te schamen, want Froger volgt het voorbeeld van andere ijdele mannen in de show- en tv-wereld. Voor kalende mannen is de toupet geen alternatief meer dus die kiezen rigoureus voor een kaal hoofd.

Sommige mannen met grijs haar zien in de kleur van hun haar kennelijk een bedreiging voor hun carrière.

Grijs

Overigens lijkt er bij vrouwen zich een andere trend voor te doen. Grijs is niet lelijk maar begint juist hip te worden. Talloze video’s die worden gedeeld via TikTok en Insta bewijzen dat.

Froger, die al op Twitter werd vergeleken met de Amerikaanse president Trump, bevindt zich in goed gezelschap. De Amerikaanse president gebruikt bovendien een stevige haarlak.

Maar ook Wilfred Genee, presentator van VI, komt er eerlijk voor uit: zwart is zijn kleur en dus niet grijs. Acteur Victor Reinier liet zijn haar ook een tijdje verven maar is daar inmiddels mee gestopt. Hetzelfde geldt voor Jan de Hoop van het RTL-ontbijtnieuws. Ook wijlen André Hazes heeft een tijdje, in de jaren ’90, zijn haar enigszins geblondeerd.

George Clooney

Froger zou ook een voorbeeld kunnen nemen aan George Clooney. Vrouwen, jong en oud, zien het grijs van de acteur juist als zeer aantrekkelijk. Als Clooney zijn haar blond zou verven, verdwijnt meteen de magie. Overigens heb je al een blonde verfspoeling voor €19,95.

De Frogers
De Frogers
Victor Reinier

Meer DenD