BN’ers genieten van terrassen

Door: Lies Jansen
01-06-2020

Voor veel mensen een moment waar ze naar hebben uitgekeken. De heropende terrassen op één juni. Na de maatregel om de terrassen te sluiten, is het nu weer mogelijk om plaats te nemen op een terras. Uiteraard, mits deze aan de eisen voldoen. Dat laat (bijna) heel bekend Nederland zich geen twee keer zeggen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Uiteraard vierden Nicolette van Dam en haar broer, Sebastiaan van Dam, dat vandaag het terras bij de brasserie is heropend. Brasserie van Dam heeft tijdens de maatregel wel eten bezorgd, maar ook duidelijk gemaakt de terrassen en klanten in de brasserie enorm te missen. 

Brasserie van Dam. Instagram Nicolette van Dam

Acteur Ferry Doedens is er als de kippen bij. Eerder liet hij weten zich niet zo angstig te voelen omtrent het Coronavirus. Zo vertelde hij aan KEURantaine, een YouTube-programma van Eddy Keur: ,,Nee, ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media.”

Instagram Ferry Doedens

Stylist Fred van Leer kon niet wachten. Hij is direct met vrienden neergestreken in een beachclub om te genieten van de rosé. 

Instagram Fred van Leer

Rapper Lil’ Kleine, ofwel Jorik Scholten, zat ook samen met zijn vriendin en zoontje op het terras. Een bekende van hun, Dave Roelvink, kwam ook even buurten. 

Instagram Jorik Scholten

Het verliefde koppel Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk greep ook direct de kans om te genieten van het zonnetje op een terras.

Instagram Kaj Gorgels

Gordon Heuckeroth is enorm blij. Hij laat op Instagram weten zijn eettent ‘Blushing’ helemaal Coronaproof te hebben gemaakt. Er is voldoende afstand, het personeel werkt met mondkapjes en de handen kunnen bij de ingang worden gedesinfecteerd. Op de foto’s en filmpjes is een stralende Gordon te zien, die na de lastige tijden omtrent zijn verslaving, nu weer kan focussen op zijn eettent.

Instagram Gordon Heuckeroth

Meer DenD