BN’ers reageren massaal op post Humberto Tan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Humberto Tan zou zijn vrouw Ineke opnieuw bedriegen. Dit keer met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe. De vrouw heeft gereageerd op het gerucht dat ze de affaire niet wil ontkennen, maar ook niet wil bevestigen. Het imago van de presentator staat na ruim een jaar na de vermeende affaire met Dionne Stax wéér op het spel.

Hotel

Fleur en Humberto zouden elkaar regelmatig zien in een Amsterdams hotel. Ging het daar enkel om een samenwerking tussen de fotografen, of zijn ze ook even het bed ingedoken? De presentator zal het nooit bekend maken, maar dat maakt veel mensen niet uit. Zij denken namelijk dat Humberto wéér buiten de pot pist.

Reacties

Wie Humberto wél steunen zijn zijn collega’s. Op Instagram postte hij gisteravond, nadat veel nieuwswebsites schreven over Fleur, een foto van hem en zijn vrouw Ineke. Daarbij schreef hij niets, maar postte hij een hartje. Onder andere Waylon, Gerard Ekdom, Bobbie Eden, Marco Borsato en Danny de Munk reageerde met een hartje. De ‘onbekende Nederlanders’ daarentegen discussieerden met elkaar in de comments onder de foto. ,,Waar rook is, is vuur”, schreef iemand, waarna hij meerdere boze reacties kreeg van fans van Humberto.

Toen de vermeende affaire met Dionne Stax uitkwam, verliet Humberto tijdelijk de echtelijke villa. Uiteindelijk vergaf Ineke het haar man, en mocht Humberto terug naar huis komen. Humberto zei onlangs dat die periode het huwelijk met Ineke sterker had gemaakt.

https://www.instagram.com/p/By70Dghi7FN/

 

Tags

AFFAIREAMSTERDAMDIONNE STAXFLEURHOTELHUMBERTO TANHUWELIJKINEKELEEFTIJDMINNARESVREEMDGAANVRIENDINVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck