BN’ers zijn ’team Monique’ na breuk met André Hazes

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Monique Westenberg leeft de afgelopen dagen in een ware nachtmerrie. Als gedumpt worden niet al erg genoeg is, laat haar ex André Hazes jr. ook nog eens via een appje weten dat hij een ander heeft. En ,,wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, laat Monique weten. Bekende vrouwen steken haar een hart onder de riem en laten weten dat ze de single moeder steunen.

Persbericht

,,Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn” laat het management van Hazes weten aan de media. ,,De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit. Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven.”

Kwetsend en onverwacht

Het persbericht van André management komt voor Monique nogal onverwacht en dat vindt ze nogal kwetsend. ,,Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk.” aldus een verdrietige Monique.

BN’er vrouwen staan klaar

Van Leontine Borsato tot Olcay Gulsen, Chantal Janzen en Nicolette van Dam. Gelukkig staan alle vrouwelijke BN’ers voor haar klaar en proberen de nieuwe vrijgezel op te beuren met hartjes en berichten via social media. Zo schrijft Lieke van Lexmond: ,,Heel veel liefde voor jou. Wees lief voor jezelf, knuffel lekker tegen je mooie mannetje aan en weet dat tijd heelt.” en Miljuschka post: ,,Kinderen gaan voor alles. Hou je rug recht want mamas kunnen niet gebroken worden.” André Hazes heeft zijn reacties onder zijn posts maar even uitgezet op Instagram…

https://www.instagram.com/p/B4p3Z7qABJY/

Tags

ANDRÉ HAZESBN'ERSGEDUMPTMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck