Boer Geert wordt vervangen!

Boer Zoekt Vrouw ster boer Geert is van plan om met pensioen te gaan. De 70-jarige Groninger wil per 1 januari gaan stoppen met het boerenleven.

Klaar met boer zijn

„Ik heb een nieuwe overnamekandidaat”, zegt de boer tegen Shownieuws. „Die gaat misschien eind dit jaar mijn bedrijf voortzetten en dan stop ik ermee.” Hij heeft er vrede mee en is wel klaar met zijn leven als boer.

Zijn blonde kennis

Het is nog niet bekend of hij een nieuwe liefde heeft waar hij zijn pensioen mee gaat vieren. Afgelopen Valentijnsdag was hij nog erg eenzaam. Met oud & nieuw besloot het stel het uit te maken en vrijgezel het nieuwe jaar in te gaan. Dit maakte hij 14 februari 2019 bekend. Ook al schijnt hij het erg leuk te hebben met een ‘blonde kennis’, Geert zegt niet verliefd te zijn op dit moment.

‘Geile Geert’

In het Boer Zoekt Vrouw seizoen van 2015 werd Geert bekend. Hij knuffelde veel met zijn vrouwen Ada, Hetty en Mary. Daardoor werd hij bij Lucky TV gelijk geile Geert genoemd.

Pak je kans!

Geert zijn boodschap aan vrouwen: ,,Ik ben nooit chagrijnig, ik heb altijd tijd voor mensen. Aan het eind van de dag drinken we vaak een koud biertje met alle medewerkers. Dat vind ik zo gezellig.” Zie jij boer Geert wel zitten? Schrijf hem dan een brief en wie weet vier jij zijn pensioen met hem mee.